S1 Lesotho Sky

Lesotho Sky was mijn derde wedstrijd in de maand september. Tijdens mijn stage in Livigno, stelde James voor om deze wedstrijd samen te betwisten. Lesotho is een supermooi maar onbekend land dat omsingeld is door Zuid-Afrika. De gevolgen van deze geografische positie waren duidelijk zichtbaar van zodra ik Lesotho binnenkwam. Desalniettemin was de schoonheid van het land onmiskenbaar en één van mijn beste ervaringen en dagen op de fiets lagen op mij te wachten! Zes dagen koers door het onherbergzaam landschap van Lesotho gekoppeld aan de unieke sfeer van een meerdaagse wedstrijd en de prachtige ervaringen waren weer een verrijking voor mezelf. Na heel wat problemen gedurende de wedstrijd, konden we samen als derde eindigen in de Lesotho Sky. Dit betekende een mooie som UCI-punten, een iets mindere wedstrijd an sich maar wel een prachtige ervaring.